Samtalsterapi och systemisk coaching

PROGRAM FÖR PERSONLIG FÖRDJUPNING – INDIVIDUELLT ELLER I GRUPP


SAMTALSTERAPI

Samtalsterapi en serie samtal, där du går regelbundet varje eller varannan vecka, minst 10 samtal.

Vem är jag? Varifrån kommer jag? Vad är meningen med mitt liv? Vad vill jag? Samtalsterapi ger dig möjlighet att rikta blicken inåt och reflektera över de eviga frågorna som behöver tid för reflektion och eftertanke. Kanske upplever du en personlig kris eller att du hamnat i en återvändsgränd, upprepar gamla mönster och inte kommer vidare. En samtalsterapeut blir din vägledare men det är du som har svaren och ansvaret, för ditt liv.

När du fortsätter din personliga process så kommer terapin mer och mer inkludera även det som är bortom den egna personligheten, den transpersonella eller existentiella dimensionen. Våra terapeuter följer dig som vill fortsätta din själsliga resa genom ökad självmedvetenhet.


SYSTEMISK COACHING

Att gå i systemisk coaching innebär 10 träffar á 1,5 tim med 2-3 veckors mellanrum.
Efter avslutat program finns möjlighet att fortsätta med individuell handledning utifrån behov.

Ett program för dig som vill utvecklas i din ledar- eller yrkesroll. Systemisk coaching innebär att se dig själv i ett sammanhang där du påverkar och påverkas. Du får möjlighet att stanna upp, titta på dig själv och reflektera vilket leder till ökad medvetenhet och självinsikt. Syftet är att finna din ”inre ledare” och göra val utifrån den du är och det du vill uppnå istället för att låta rädslor och gamla mönster styra ditt liv och ledarskap. Vi tittar på beteendemönster och dess konsekvenser på arbetet och i livet som helhet och du får vägledning att finna och formulera ditt syfte. Programmet avslutas med att du tar fram en konkret handlingsplan.

Comments are closed.